Sarjana Pendidikan (Bimbingan & Kaunseling)
Sarjana Pendidikan (Bimbingan & Kaunseling) adalah kursus yang sangat ideal untuk mereka yang ingin melanjutkan kerjaya mengajar mereka ke dalam arah bimbingan dan kaunseling. 
Sarjana Pendidikan (Kepimpinan Pendidikan & Pengurusan)
Sarjana Pendidikan (Kepimpinan Pendidikan & Pengurusan) membantu pelajar memperolehi asas yang kuat dalam teori pendidikan dan penyelidikan, yang memuncak dalam kertas projek pada akhir kursus.
Sarjana Pendidikan (Mengajar Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua)
Sarjana Pendidikan (Mengajar Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua) sangat sesuai untuk mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan khusus dalam mengajar Bahasa Inggeris kepada orang lain, di mana bahasa Inggeris bukan bahasa ibunda mereka. 
Sarjana Pendidikan (Pendidikan Awal Kanak-Kanak)
Sarjana Pendidikan (Pendidikan Awal Kanak-kanak) memberi peluang kepada pelajar untuk menyelidik dengan lebih lanjut apa yang diperlukan untuk berjaya membimbing dan mengajar anak-anak.  
Sarjana Pentadbiran Perniagaan
Sarjana Pentadbiran Perniagaan melengkapkan pemegang ijazah hari ini dengan kemahiran pengetahuan dan kepimpinan yang diperlukan dalam peranan pengurusan yang lebih tinggi.  
Sarjana Teknologi Maklumat
Sarjana Teknologi Maklumat menyediakan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk merekabentuk, membangun dan menyelenggara sistem menggunakan teknologi dan metodologi yang canggih.