

Transformative Leadership for the Future

Malazzia zsion

Duration

1 hour 2 hours

-

Da	y / 01.12.24 (Sun	day)
Time	Agenda	Durati
3:00 PM	Check-In	-
7:00 PM	Dinner (provided)	1 hour
8:00 PM	Welcoming Remarks by Professor Emeritus Tan Sri Dato' Sri Ir. Dr. Sahol Hamid bin Abu Bakar FASc, INSEAD Alumni and UNITAR	2 hours
	International University's	

Vice-Chancellor

Session Ends

10:00 PM

	0		
Jay	2	02.12.24	(Monday)

Time	Agenda	Duration
7:30 AM	Breakfast	0.5 hour
8:00 AM	Inaugural Address by	0.5 hour
	UNITAR Group Management	
8:30 AM	Area: Self-Awareness	1.5 hours
	Session by Prof. Roger Lehman	
	1. You are the Case	
10:00 AM	Tea Break (1)	0.5 hour
10:30 AM	Session Resumes	2.5 hours
	2. Developing Emotional	
	Intelligence	
	3. Deep Listening	
1:00 PM	Lunch	1 hour
2:00 PM	Session by Prof. Roger Lehmon	2 hour
	4. Adaptive Leadership	
4:00 PM	Tea Break (2)	0.5 hour
4:30 PM	Session by Prof. Roger Lehman	1 hour
	5. Change and Transitions	
5:30 PM	Session Ends	
onwards	Free and Easy	
7:00 PM	Dinner (provided)	1 hour
8:00 PM	Executive Coaching Session	2 hours
10:00 PM	Session Ends	-

Da	<i>₩</i> 3 (03.12.24 (Tue	sday)
	0	
Time	Agenda	Duration
7:30 AM	Breakfast	0.5 hour
8:00 AM	Area: Leadership	2 hour
	Session by Prof. Roger Lehman	
	1. Navigating Transitions Transition Curve Leadership	
10:00 AM	Tea Break (1)	0.5 hour
10:30 AM	Session Resumes	2.5 hours
	2. The Role of the Leader Organisational Role Analysis	
	3 Fine Tuning Your Emotional Capability Deep Listening	
1:00 PM	Lunch	1 hour
2:00 PM	Session by Prof. Roger Lehman	2 hours
	4. Trust, Credibility and	
	Influence	
4:00 PM	Tea Break (2)	0.5 hour
4:30 PM	Session Resumes	1 hour
5:30 PM	Session Ends	
onwards	Free and Easy	



Time	Agenda	Duration
7:30 AM	Breakfast	0.5 hour
8:00 AM	Area: Team Dynamics	2 hours
	Session by Prof. Roger Lehman	
	1. Fair Process	
10:00 AM	Tea Break (1)	0.5 Hour
10:30 AM	Session Resumes	2 hours
	2. Psychological Safety	
	3. Hidden Competing	
	Comitments	
12:30 PM	Lunch and Check-Out	1.5 hours
2:00 PM	Session by Prof. Roger Lehman	2 hours
	4. Action Planning and	
	Follow-up	
4:00 PM	Tea Break (2)	0.5 hour
4:30 PM	Session Resumes	1 hour
	5. Your Legacy	
5:30 PM	Session Ends	



Transformative Leadership for the Future

Singapore Session

Da	y 1 12.01.25 (Sun	day)
Time	Agenda	Duration
3:00 PM	Check-In	-
7:00 PM	Dinner (provided)	1 hour
8:00 PM	Free and Easy	-
onwards		
Da	y 2 13.01.24 (Mor	
Time	Agenda	Duration
7:30 AM	Breakfast	0.5 hour
8:00 AM	Area: Data, Discernment and Illusion of Control Session by Prof. Miguel Sousa Lobo 1. In-Class Exercises (Part 1) Judgment Explorer: Judgment Survey Optional Readings (after the session): • Makridakis, S., Hogarth, R. & Gaba, A. (2009). Dance with Chance: Making Luck Work for You. Oneworld Publications, Oxford. • Kahneman, D. (2011). Thinking Fast and Slow. Farrar, Straus and Giroux. • Silverman, G. (2016, December 9). American Psyche: Michael Lewis on the Triumph of Irrational Thinking. Financial Times.	2.5 hours
10:00 AM	Tea Break (1)	0.5 hours
10:30 AM	Session Resumes 2. In-Class Exercises (Part 2)	2.5 hour
	Judgment Explorer: Game of Experts Optional Readings (after the session): • Makridakis, S., Hogarth, R. & Gaba, A. (2009). Dance with Chance: Making Luck Work for You. Oneworld Publications, Oxford. • Kahneman, D. (2011). Thinking Fast and Slow. Farrar, Straus and Giroux. • Silverman, G. (2016, December 9). American Psyche: Michael Lewis on the Triumph of Irrational Thinking. Financial Times.	
1:00 PM	Lunch	1 hour
2:00 PM	Session by Prof. Miguel Sousa Lobo 2. Readings and Assignments (Part 1) In-Class Exercise: • Carter Racing Case Discussion Before attending the session, please read the following materials: • Brittain, J. & Sitkin, S. (2006). Carter Racing (A) & (B). Delta Leadership	2 hours
4:00 PM	Tea Break (2)	0.5 hour

Time	Agenda	Duration
4:30 PM	Session Resumes 3. Readings and Assignments (Part 2) Before attending the session, please read the following materials: Required Reading: • Brittain, J. & Sitkin, S. (2006). Carter Racing (A) & (B). Delta Leadership. In-Class Exercise: • Carter Racing Case Discussion	1 hour
5:30 PM- 7:00 PM	Session Ends Free and Easy	
7:00 PM	Dinner	1 hour
8:00 PM onwards	Free and Easy	

Day

14.01.25 (Tuesday)

Time	Agenda	Duration
7:30 AM	Breakfast	0.5 hour
8:00 AM	Area: Data, Discernment and Illusion of Control Session by Prof. Miguel Sousa Lobo 1. Readings and Assignments (Part 1): Before attending the session, please read the following materials: Required Reading: • Brittain, J. & Sitkin, S. (2006). Carter Racing (A) & (B). Delta Leadership. In-Class Exercise: • Carter Racing Case Discussion	2 hours
10:00 AM	Tea Break (1)	0.5 Hour
10:30 AM	Session Resumes 2. Readings and Assignments (Part 2): Before attending the session, please read the following materials: Required Reading: • Brittain, J. & Sitkin, S. (2006). Carter Racing A) & (B). Delta Leadership. In-Class Exercise: • Carter Racing Case Discussion	
12:30 PM	Lunch and Check-Out	1.5 hour
2:00 PM	Area: A Judgement View of Diversity and Inclusiveness Session by Prof. Miguel Sousa Lobo 3. In-Class Exercises (Part 1): Survival Exercise Optional Reading (after the session): • Surowiecki, J. (2004). The Wisdom of Crowds. New York: Anchor Books	
4:00 PM	Tea Break (2)	0.5 hour
4:30 PM	Session resumes 4. In-Class Exercises (Part 2): Survival Exercise Optional Reading (after the session): • Surowiecki, J. (2004). The Wisdom of Crowds. New York: Anchor Books.	1 hour
5:30 PM	Session Ends	

#ACCELERATEYourFuture

unitar.my